Buitenschoolse opvang

Vlinder Villa biedt buitenschoolse opvang aan bij Vrijeschool Weert. Zij zijn onderdeel van antroposofische kinderopvang "ISTIA". 

Bij Vlindervilla hebben we aandacht voor de eigenheid van het kind, je mag worden wie je bent.            We gaan samen spelen, schilderen, knutselen, verhalen vertellen, muziek maken, brood bakken etc.

Er wordt bewust gekozen voor biologische producten en hier is buiten spelen net zo belangrijk als binnen spelen. We leren de kinderen de seizoenen te ervaren en hebben volop aandacht voor de natuur. Regent het? Dan trekken we de laarzen aan en gaan we er op uit. Elk seizoen heeft zijn eigen liedjes, spelletjes, jaarfeesten en activiteiten. Er is een moestuintje waarin we samen zaaien en oogsten.

Kinderen hebben, wanneer ze de buitenschoolse opvang bezoeken, een hele schooldag achter de rug. Ze moeten de gelegenheid krijgen zich te ontspannen, vrijuit te spelen en plezier te beleven. Wij willen voor de kinderen een warme, huiselijke en ook uitdagende omgeving scheppen, waarin ze in alle vrijheid en vanuit hun eigen belevingswereld hun sociale, cognitieve, kunstzinnige, motorische en praktische mogelijkheden kunnen ontdekken en ontwikkelen.

Website: ISTIA Weert - ISTIA (kinderopvangistia.nl)

 

telefoon: 0495 - 466221